blaha blaha.

sitter här i tomas å matildas soffa å kollar på life of ryan, tänk om jag också kunna tjäna pengar på å glida runt på en bräda :D skulle ju va rätt najs. ist sitter man här som en annan fattilapp, 0 pengar i handen å mä 10 kr på kortet ?  inte kan det va mer iaf, va kan man göra för den lilla pengen! ingenting.  men lika glad är jag för det, för pengarna jag hade i början av månaden slängde ja på en resa :D jag kom hem från turkiet för en vecka sen, jag gjorde av med pengar, solade, badade gjorde av med ännu mer pengar å solade lite till i två veckor med min bästa tessa, vi hade de jävligt najs kan ja tala om. å jag vill bara åka tillbaka, helst igår! 
När ja kom hem vela ja träffa min ovis men som sagt så sitter ja i hennes soffa nu och är hundvakt åt den sötaste mopsen som finns, deras lilla Elma! vi har nu sutte ihop i en vecka, men imorn kmr dom hem mina pepparkakor å vi längtar :D ja har inte träffa min ove på 3 veckor nu så vi har nog vääldigt mkt å säga till varann. 
Iaf så har den här söndan stått helt still, ja har haft ingenting att göra! elr jo jag tog på mig matildas röda gummistövlar å tog mä mig mopsen ut på baksidan å kratta äpplen i mängder, sen så har ja bara druckit kaffe, äte mat, plocka lite här å där, kollat på tv åsså fick ja nyss besök av cicci som sitter helt inne i tvn för tillfället :)
å nu ska ja gå å ta en till kaffe,. gått!  så, nu har ja inge mer å skriva :) 

hej på mej, å dej.


vi är bra
                                                                                              elmis  


RSS 2.0